dinsdag 28 augustus 2012

Nog maar 3 nachtjes slapen

Nog maar 3 nachtjes slapen en dan is ‘ie er: mijn eigen boek!
 
Enige tijd na het ongeluk speelde het door mijn hoofd; dit moet en wil ik eens opschrijven, voor later. Ooit.
Na de zomer van 2010 ben ik begonnen met schrijven. Steeds een beetje. Een stukje hier, een stukje daar. De ene keer waren de woorden er sneller dan ik typen kon, de andere keer gebeurde er niets en zat ik naar een leeg scherm te staren. Dagen dat ik iedere dag schreef, wisselden weken af waarin niets gebeurde.  Schrappen, herschrijven, weer schrappen en toch maar weer herschrijven.
 
En die emoties he. Iedere keer weer. Lachen, huilen, woede, angst en verdriet….het trok iedere keer voorbij als een achtbaan.
Totdat het klaar was. En naar de drukker ging. Waar ik het dus a.s.  vrijdag kan ophalen.
 
Slik.
En dan kan iedereen het lezen.
Slik.
 
Mijn angsten en onzekerheden over de meningen van anderen hebben al geleid tot vele slapeloze nachten  (naast slapeloosheid over het boek zelf, oh dit moet ook aangepast worden/ oh dat moet ik niet vergeten te veranderen/oh die moet ik morgen echt bellen/etc.).
 
Wat jullie ervan vinden zou me niets moeten uitmaken, want het is MIJN verhaal!
Maar toch ben ik erg benieuwd.

Nog maar 3 nachtjes slapen!

X
Lindsay

P.s. Op zondag 9 september wordt mijn boek voor de speciale prijs van € 15,- verkocht op het Cultureel Festival. Dit festival duurt van 13.00 -17.00 uur en is gratis toegankelijk. Bovendien ben ik er ook, dus als je wilt signeer ik jouw exemplaar meteen J. Ook het boek van mijn collega Marisca is dan te koop!

P.s 2 Vanaf maandag 10 september is het boek overal verkrijgbaar en te bestellen voor de reguliere prijs van € 17,95.

P.s. 3 Op zaterdag 15 september verkoop en signeer ik mijn boek tussen 11.00 en 13.00 uur in Bibliotheek Hellevoetsluis. I.s.m. Boekhandel Hoofdstuk Een.
 
 
 

2 opmerkingen:

  1. Lieve Lyndsay, alle emoties en slapeloze nachten zijn niet voor niets geweest! Het heeft je denk ik geholpen met verwerken en daarnaast ook nog eens geleidt tot een geweldig boek....heb het natuurlijk nog niet gelezen....maar moet wel goed zijn! Anders geven ze het niet uit ;) XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Tineke,

    Tot nu toe is het al die slapeloosheid al dubbel en dwars waard geweest. En dat kan straks alleen nog maar meer worden, als 'ie er is! Zo gaaf, een eigen boek!

    Dikke kus!

    BeantwoordenVerwijderen