vrijdag 10 augustus 2012

Cultureel Festival Hellevoetsluis

De Volksuniversiteit en Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta verzorgen het programma in de Kleine Zaal van Theater Twee Hondjes, op het Cultureel Festival 2012 Hellevoetsluis. Om 15.00 uur is er een interview door Leo Blok met twee Hellevoetse schrijvers. Beiden werken ze in de Bibliotheek van Hellevoetsluis. Hun boeken zijn net uitgekomen!


Lindsay Pelt schreef het aangrijpende boek: "In één klap", het boek gaat over een vakantie in Griekenland, waardoor alles veranderde.
Het leven lacht Lindsay toe: ze levert haar scriptie in, krijgt een baan aangeboden en zal gaan samenwonen met haar vriend Chris. Maar eerst op vakantie naar Rhodos. Na enkele dagen relaxen verandert alles op Rhodos: ze worden aangereden als ze op een scooter het eiland aan het verkennen zijn. Lindsay belandt in een coma met hersenletsel. Dankzij het dragen van een helm overleeft ze de klap en wordt na drie weken wakker in Athene.


 
Marisca Visser schreef "Julian, onze kleine held". Het verhaal over haar zoontje Julian, die op zijn derde jaar leukemie kreeg.
Hoe zij als ouders alle onzekerheden, zorgen en ook mooie momenten tijdens zijn ziekteperiode hebben ervaren en hoe ze de draad van het leven weer hebben opgepakt na het overlijden van hun kleine held op 11 december 2008. Veel respect hebben zij gekregen voor het medisch personeel. Zodra je met een ernstige ziekte te maken krijgt, stap je in een hele andere, maar ook bijzondere wereld: De ziekenhuiswereld!
Website: Julian, onze kleine held


Beide boeken zijn deze middag te koop

&

U kunt ze laten signeren!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten